Een woning bouwen of verbouwen is een uitdaging die u aangaat om uw leefcomfort te vergroten, om uw woon- of werkplezier uit te breiden. Daarbij wilt u dat de voorbereidende fase voor de bouw zo soepel mogelijk verloopt. 

 

Bouwkundig Tekenbureau Schipper is een onafhankelijk bouwkundig teken- en adviesbureau voor particulieren en bedrijven. Op vakkundige en vaardige wijze verwerk ik uw wensen tot een tekening die voldoet aan alle bouwkundige en wettelijke eisen van deze tijd.

Mijn ervaring en benodigde kennis, deels opgedaan in de praktijk dragen er zorg voor dat ik zaken voor u vlot kan laten verlopen. Hierdoor kunt u later terug kijken op een geslaagd bouwproces. Van ontwerp tot realisering heeft u slechts één aanspreekpunt, dit bespaart u moeite en tijd. Telefonisch, per mail of via persoonlijke contact, samen komen we tot een compleet ontwerp. U de ideeën, ik de tekening!

Door mijn achtergrond in werkkringen van aannemer tot woningcoörperatie ben ik thuis in regelgeving en praktijk. Mijn werkzaamheden vinden plaats vanuit een kantoor aan huis te Musselkanaal. Daar heb ik moderne apparatuur en (teken-) software tot mijn beschikking om mijn werkzaamheden uit te voeren.

Ik verzorg het complete tekenwerk voor de bouwaanvraag, alle technische berekeningen, werktekeningen en eventueel verkooptekeningen. Tevens kan ik voor bedrijven de vluchtplannen en ontruimingsplannen bij calamiteiten verzorgen. Mijn werkgebied strekt zich dan ook uit van dakkapel tot complete woning, van aanbouw tot bedrijfspand.

Indien gewenst kan ik (kleine) bouwprojecten van ontwerp tot en met de daadwerkelijke uitvoering begeleiden. Dit alles natuurlijk in nauw overleg met de opdrachtgever; uw wensen staan altijd centraal.

 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.